Home » Bep

Zeelandia BestelApp

Rationeel bestellen! Dat wil toch iedere bakker? Minder tijd besteden aan bestellen om juist meer tijd over te houden om te bakken, te verkopen of om nieuwe smaken en producten te ontwikkelen. Zeelandia ontwikkelde daarom de Zeelandia BestelApp. Een app waarmee je tijd gaat winnen en waarmee je op een efficiënte en plezierige manier kunt werken. Eenvoudig, intuïtief en betrouwbaar.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Nieuws

bep-nieuws2

Zeelandia lanceert de 'BestelApp'

09-05-2017 - Op 9 mei 2017 is de Zeelandia BestelApp geïntroduceerd tijdens onze Bake Up Day. Bep vertelt er alles over op zeelandia.nl/bep


Hoe werkt de BestelApp?

De BestelApp gedownload, en nu? Bep legt alles haarfijn uit op de pagina 'Hoe werkt de BestelApp'. De uitleg van Bep is ook vinden in het menu van de BestelApp onder de knop 'Contact & Help -> Tour'.

Veelgestelde vragen

Na de uitleg nog steeds vraagtekens bij het gebruik van de BestelApp? Ga eens naar de pagina 'Veelgestelde vragen' en kijk waar andere gebruikers tegenaan liepen. We hebben de meest gestelde vragen uitgewerkt.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie