Home » #eetjefit

#eetjefit lijn. Lekker kiezen uit gezond, gezond en gezond...

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

We hebben al onze broden met een speciale voedingsclaim (broden met benefits) gerangschikt onder de Eet Je Fit-lijn. Broden met claims die effect hebben op een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. We weten dat de belangstelling voor 'broden met benefits' groot is bij de consument en nog altijd groeit.

Onze Eet Je Fit-lijn wordt nu ook voor de consument zichtbaar uitgerold. Het blauwe #eetjefit label wordt voortaan getoond op al het promotiemateriaal van alle broden die hieronder vallen. En dat zijn er heel wat. Voor ieder wat wils. In overleg met de verkoopadviseur is het mogelijk om ook een Eet je Fit-poster op maat te laten maken waarop alleen de broden staan die jij hebt gekozen voor jullie assortiment. Grijp die kansen van Eet je Fit!

Onder de eet je fit-lijn vallen de volgende broden

Vikorn Vitaminebrood

Vikorn Volvezel

Vikorn Volkoren (vanaf 2019 beschikbaar)

Prokorn

Prokorn Vezelfit

Superkorn (NIEUW)

Shape

Milky

Vezelfit

Stoer Volkoren

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie