Home » Nieuws

Het laatste nieuws van én over Zeelandia

Zeelandia is dé leverancier van hoogwaardige en innovatieve bakkerijoplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Zeelandia? Volg onze nieuwspagina en lees de allerlaatste berichten over nieuwe producten, interessant vaknieuws, leuke acties, heerlijke recepten en meer. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor de periodieke nieuwsbrief van Zeelandia.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Oliebollen Inspiratie Demo's

In oktober bent u weer welkom op onze najaarsdemo’s. Inspirerend en bovendien helemaal gratis! Onze eigen proefbakkers komen in actie en geven talloze tips. Ook maakt u kennis met de nieuwe oliebollenlijnen van frituurbakspecialist EverBake.

Oliebollen Inspiratie Demo's - Lees verder...

Update BestelApp

Hij kan nu nóg meer dan bij de introductie afgelopen mei, de Zeelandia BestelApp. Zo is het ‘Mijn Assortiment’ in de BestelApp nu volledig gelijk met het ‘Mijn Assortiment’ in de webshop. Bovendien neemt-ie vanzelf de voorkeursvolgorde van product(groep)en over die u ook via uw webshop-account heeft ingesteld: standaard, alfabetisch, of eigen keuze. Tot slot kunt u nu artikelen in ‘Mijn Assortiment’ archiveren, zodat alleen de gewenste artikelen in uw ‘Mijn Assortiment’ staan.

Update BestelApp - Lees verder...

Bakkerskoekmix

Voor heerlijke bakkerskoek in allerlei variaties

Bakkerskoekmix - Lees verder...

Baked Cheesecake

De veelzijdige basis voor een gebakken Cheesecake met een eigen signatuur

Baked Cheesecake - Lees verder...

Cake van de Maand

Zeelandia helpt ook graag met uw planning. En daarom hebben we een prachtig en handig receptenboekje gemaakt met daarin voor iedere maand een cakevariatie. En in de middenpagina staan 2 voorstellen voor een heel jaar maar ook een "open maandkalender" waar u zelf de cakes kunt invullen.

Cake van de Maand - Lees verder...

Barbecue seizoen is geopend...

Ruim de helft van de Nederlanders steekt zo'n 5 x per jaar de barbecue aan, 40% doet dat vaker en gemiddeld met zo'n 7-8 personen per barbecue-moment. Een trend is dat de consument steeds luxer gaan barbecueën. Met goed vlees, met ambachtelijk gemaakte salades maar ook met luxe barbecue (stokbrood). Kansen voor de bakkers dus!

Barbecue seizoen is geopend... - Lees verder...

Bake Up Day dinsdag 9 mei 2017

Een wervelend programma vol workshops, ontmoetingen en inspiratie. De Bake Up Day is Zeelandia's Onderneem-Meer-Dag en dat mag je best letterlijk nemen. Start in de ochtend met de plenaire presentatie van Annemarie van Gaal, kies in de middag uit twee van de vier actieve workshops. Geniet tussendoor van alle inspirerende prikkels, de collega's en de sfeer in De Fabrique waar de Bake Up Day plaatsvindt.

Bake Up Day dinsdag 9 mei 2017 - Lees verder...

Zeelandia start WhatsApp voor bakkers

Service-afdelingen sinds 3 oktober bereikbaar via: 06-13387492

Zeelandia start WhatsApp voor bakkers - Lees verder...

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie