Home » Nieuws » Archief » Trakteergebak

Trakteergebak

Trakteren voor een EURO aan alle collega's op kantoor, op de bouw, op school of waar dan ook? Wie wil dat nu niet? Met het nieuwe trakteergebak-concept kunt u op rationele wijze gebak produceren en verkopen.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Alle collega's op kantoor, op de bouw, op school of waar dan ook trakteren? Wie wil dat nu niet? Met het nieuwe trakteergebak-concept kunt u op rationele wijze gebak produceren en verkopen. Alles kan en alles mag. Laat uw fantasie de vrije loop maar let op de inkoop van de ingrediënten. Gebruik aardbeien als de aardbeien goedkoop zijn, en dat geldt voor alle fruitsoorten. Vermijd dure ingrediënten zoals noten. Dat maakt Trakteergebak onnodig prijzig. Trakteergebak promoten kan heel goed door een plaat af te geven op een nabij gelegen kantorenpand. Doe er dan wel gelijk een bestelfolder bij. "De buurtjes"  zullen daar bij de eerstvolgende traktatie zeker aan terug denken!
Zo'n bestelfolder kunnen wij op maat voor u maken. U vindt hier een voorbeeld. Mail uw wensen naar MCS@zeelandia.nl 

Natuurlijk heeft Zeelandia ook een opvallende poster gemaakt om uw Trakteergebak bij uw klanten onder de aandacht te brengen. Ook een Receptenposter is beschikbaar. Vraag ernaar bij uw vertegenwoordiger.

Wij adviseren om een hele plaat te verkopen voor 28,- tot 35,-. Uit 1 plaat komen zo'n 28 gebakjes van 4 x 7 cm.

 

trakteergebak-min.jpeg

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie