Home » Nieuws » Archief » Update BestelApp

Update BestelApp

Hij kan nu nóg meer dan bij de introductie afgelopen mei, de Zeelandia BestelApp. Zo is het ‘Mijn Assortiment’ in de BestelApp nu volledig gelijk met het ‘Mijn Assortiment’ in de webshop. Bovendien neemt-ie vanzelf de voorkeursvolgorde van product(groep)en over die u ook via uw webshop-account heeft ingesteld: standaard, alfabetisch, of eigen keuze. Tot slot kunt u nu artikelen in ‘Mijn Assortiment’ archiveren, zodat alleen de gewenste artikelen in uw ‘Mijn Assortiment’ staan.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

 

Bent u nog niet bekend met de Zeelandia BestelApp? Bep verteld alles over de BestelApp op www.zeelandia.nl/bep! Hier vindt u onder meer links naar de App- en Google Play stores. Let erop dat u een web-account nodig heeft om in te kunnen loggen. Een web-account vraag je gemakkelijk aan via het aanvraagformulier of door contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@zeelandia.nl of 0800-0367.

 

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie