Home » Nieuws » Actueel » Bake Up Day dinsdag 9 mei 2017

Bake Up Day dinsdag 9 mei 2017

Een wervelend programma vol workshops, ontmoetingen en inspiratie. De Bake Up Day is Zeelandia's Onderneem-Meer-Dag en dat mag je best letterlijk nemen. Start in de ochtend met de plenaire presentatie van Annemarie van Gaal, kies in de middag uit twee van de vier actieve workshops. Geniet tussendoor van alle inspirerende prikkels, de collega's en de sfeer in De Fabrique waar de Bake Up Day plaatsvindt.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

De Bake Up Day is toegankelijk voor Bakkerij-ondernemers die klant zijn bij Zeelandia. De deelnamekosten zijn € 99,- per persoon (all inclusive). Voor vragen of een toelichting op de Bake Up Day, kun je contact opnemen met Leo Nouwen of Angelique den Boer via mcs@zeelandia.nl

We zien de inschrijving met veel plezier tegemoet zodat we er samen een geweldige dag van kunnen maken. Wacht niet te lang wat voor deze dag geldt VOL=VOL. Inschrijven kan via onderstaande link.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BAKE UP DAY

Programma 9 mei

  • 10:30 uur Ontvangst
  • 11:00 uur Opening en plenaire presentatie Annemarie van Gaal
  • 12:15 uur Lunch
  • 13:15 uur 1e ronde workshops
  • 14:45 uur Pauze
  • 15:15 uur 2e ronde workshops
  • 16:45 uur Einde workshops
  • 17:00 uur Plenaire afronding
  • 17:30 uur Borrelen en happen
  • 19:00 uur Filevrij naar huis 

Workshop Marian Bekkers - Succes met je Facebook Marketing

Facebook. Je bent er mee gestart. Want je weet dat het een goede manier is om in contact te blijven met klanten. Maar je vraagt je ondertussen wel af hoe je dat social media kanaal op een meer succesvolle manier inzet… Hoe krijg je meer volgers? Wat plaats je? Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk bereikt in zo min mogelijk tijd? En nog belangrijker: hoe zet je die volgers om in bezoekers of klanten?Er is veel meer mogelijk met Facebook dan je denkt. Ontvang tijdens de workshop “Meer succes met je Facebook Marketing” een vrachtlading aan inspiratie.

Workshop Gilbert Kin - Creatief en Slim Werken

(H)erken jij dat ook? Een vol hoofd, een volle agenda, elke dag dezelfde patronen en net even iets te weinig tijd voor een creatieve uitstap? Schrijf dan in voor deze workshop. In deze interactieve workshop ga
je zelf aan de slag met een aantal technieken die je helpen om slimmer te werken, problemen op te lossen, kansen te benutten en misschien wel een nieuw product te bedenken. Creatief Werken helpt bij het echt doorbreken van je vaste denkpatronen. Dit kun je gebruiken bij het verkrijgen van inzicht, overzicht en het oproepen van goede ideeën en oplossingen.

Workshop Annemarie Van Gaal - Vrouwelijk Ondernemerschap

‘s Middags geef ik een interactieve workshop over de voordelen en kansen die vrouwelijk ondernemerschap biedt. Hoe je als vrouw baanbrekend kunt zijn in je eigen onderneming. We zoeken naar praktische oplossingen, specifiek voor jullie branche. Hoe verander je je organisatie? Hoe ontdek je nieuwe markten? Ik sta open voor vragen en samen maken we er een mooie sessie van.

Workshop André Ansems en Suzanne van Dongen - Zelf filmen met je mobieltje

Waarom alles uitbesteden als je zelf ook een deel kunt doen? Steeds meer bedrijven zien het belang van filmen, maar ontdekken dat het niet zo makkelijk is als het soms lijkt. Ga je aan de slag met het maken van productvideo’s of wil je snel een sfeerimpressie in de bakkerij maken om te delen via social media? Tijdens deze kleinschalige workshop delen we de basisprincipes van filmen. Je leert op praktische wijze na te denken over wat je wilt gaan filmen, voor welk medium je gaat filmen en hoe je het in beeld brengt. Zaken als licht, geluid, vloeiende bewegingen, zoomen, interview technieken, de gulden snede, camera standpunten, scherpte/diepte en nog veel meer komt aan bod door het te doen. Suzanne van Dongen en André Ansems geven live demonstraties zodat je er maximaal van kunt leren.

 

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie