Home » Nieuws » Actueel » Maestro voor meesterlijk vakmanschap

Maestro voor meesterlijk vakmanschap

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Alleen de allerbeste producten vallen onder de Zeelandia Maestro-lijn.

Met het Maestro-assortiment biedt Zeelandia een compleet assortiment grondstoffen waarmee de bakker zich kan onderscheiden. Want alleen voor topkwaliteit komt de consument naar de ambachtelijke bakker. Met de beste grondstoffen én de nodige vakmanschap & passie maakt u topkwaliteit brood en banket. De naam zegt alles. Het Zeelandia Maestro-assortiment is het beste van het beste. Voor de échte Maestro's.

Klik hier voor de folder van Maestro (PDF)

Het Maestro-assortiment bestaat uit:

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie