Home » Nieuws » Actueel » Oliebollenpas

Oliebollenpas

Maak uw eigen Oliebollenpas: de ultieme beloning en verleider voor uw klanten. Heerlijk om uw klanten af en toe iets extra’s te geven. Zeker als u ze daarmee andere heerlijkheden uit uw assortiment onder de aandacht brengt. De kosten blijven laag, de waardering is hoog. Met een Oliebollenpas spreekt u uw waardering uit en verleidt u om kennis te maken met het assortiment uit uw frituur. Een ideale combinatie.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Hoe werkt het?

Bedenk een actie -Wanneer beloont u uw klanten? Bij besteding van een bepaald bedrag, bij aankoop van een bepaald product? Ook dat bepaalt u zelf. Geef een pas op de koop toe.

Kies uw ontwerp - Maak een keuze uit de aantrekkelijke ontwerpen. Op de speciale site kiest u zelf wat u cadeau doet en de vermelding van uw bakkerij. Simpel, op zeelandia.nl/oliebollenpas

Bestel uw Oliebollenpas -  Uw Zeelandia verkoopadviseur bespreekt met u de voorwaarden om mee te doen met deze actie en levert daarna de benodigde code om een bestelling te kunnen plaatsen op de website.

Meer weten over deze actie? Mail onze klantenservice via klantenservice@zeelandia.nl of bel via 0800 0367

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie