Home » Nieuws » Actueel » Schrijf nu in voor de Vikorn september actie

Schrijf nu in voor de Vikorn september actie

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Tradititiegetrouw gaat in september iedereen weer aan het werk en/of naar school. De broodtrommels worden weer gevuld met lekker voedzaam meergranenbrood zoals Vikorn. Daarom hebben we nu al in de "voorverkoop" een leuke Vikorn winkelactie voor na de zomer. Een Vikorn-actie waarbij we landelijk 20 consumenten blij maken met een Weekend Kerstshoppen t.w.v. 700,- Daarnaast verloten we landelijk ook nog eens bijna 40.000 halfjes Vikorn.

Natuurlijk ondersteunt Zeelandia deze actie met opvallend promotiemateriaal. Interesse? De Zeelandia-verkoopadviseur vertelt je er alles over bij zijn volgende bezoek. Kun of wil je daar niet op wachten, dan kun je ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 0367 of via klantenservice@zeelandia.nl.

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie