Home » Nieuws » Actueel » STOER & MILD VOLKOREN

STOER & MILD VOLKOREN

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Stoer Volkoren

Voor de liefhebbers van pittig grof volkoren is er Stoer Volkoren. Stevig, grof 100% volkorenbrood met pure smaak en vooral veel bite. Brood waar je flink op moet kauwen. Voordeel is dat het een complete melange is: het bevat álle componenten voor extra grof volkoren, inclusief gemoute tarwe en rogge korrels. Het vooraf weken van graan is niet nodig. Dat biedt gemak en bespaart veel tijd. Ook bevat Stoer Volkoren géén lactose.

Voor de volledige receptuur van Stoer Volkoren: klik hier

Mild Volkoren

Heerlijk mals brood voor het hele gezin. Mild Volkoren is een licht bruinbrood met de voedingswaarde van volkoren. Rijk aan vezel, dus net zo gezond als een gewoon 100% volkorenbrood. Het geheim is het gebruik van een blank tarweras uit Frankrijk: licht van kleur, maar vol van smaak.

Voor de volledige receptuur van Mild Volkoren: klik hier

Tijdelijk met een gratis sjabloon voor zowel Mild als Stoer Volkoren. Vraag ernaar bij de Zeelandia verkoopadviseur of bel met Zeelandia via 0800-0367 of mail mcs@zeelandia.nl 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie