Home » Nieuws » Actueel » Zomeractie: Bakkers puzzelboekjes

Zomeractie: Bakkers puzzelboekjes

ZEELANDIA PAKT OPNIEUW UIT MET EEN OPVALLENDE ZOMERACTIE. DITMAAL ZONDER SPAREN OF WINKANS, MAAR ALTIJD PRIJS VOOR JE KLANTEN, BIJVOORBEELD BIJ BESTEDING VAN MINIMAAL EEN TIENTJE ONTVANGEN ZE HET 36 PAGINA’S TELLENDE BAKKERS PUZZELBOEKJE HELEMAAL GRATIS!
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Hoe zorg je dat je klanten ook bij het inpakken van de picknickmand, het aansteken van de barbecue, het voorbereiden van een zomerse saladelunch, en zelfs aan de Spaanse Costa’s aan je denken? Door te zorgen dat je de hele zomer binnen handbereik ligt! Dat is de slimme gedachte achter de puzzelboekjes. Met volop uitdaging voor jong en oud, en iedere keer als ze het boekje oppakken, ben jij weer even in beeld!

EIGEN OMSLAG?
Vanaf 20 april kun je de puzzelboekjes bestellen per doosje van 500 stuks. Vanaf 2.000 stuks kun je zelfs je eigen voor- en achterkant laten maken. Je verkoopadviseur vertelt je alle details en regelt je bestelling.
Natuurlijk kun je ook mailen naar  mcs@zeelandia.nl. Vanaf begin juli heb je ze dan in huis.

Klik hier om het bestelformulier te downloaden. Dit kun je inleveren bij de Zeelandia verkoopadviseur

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie