Home » Over Zeelandia » Vacatures bij Zeelandia

Vacatures bij Zeelandia

Over de hele wereld heeft Zeelandia ruim 1700 medewerkers, waarvan er 430 werkzaam zijn in Nederland. De Zeelandia organisatie hecht grote waarde aan teamwork en biedt een prettige werkomgeving met afwisselende functies en goede arbeidsvoorwaarden. De cultuur van een Nederlands familiebedrijf voert nog steeds de boventoon. Zeelandia biedt werkplezier, opleidingsmogelijkheden en verschillende faciliteiten voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Tenslotte natuurlijk een aantrekkelijke werkomgeving in Zierikzee, fraai gelegen op het filevrije Schouwen-Duiveland, dichtbij zee, strand, duinen en bosgebied. Openstaande vacatures zijn hieronder te vinden.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Bakkerij Adviseur

Binnen de afdeling Technical Customer Support zijn wij voor de Nederlandse en de export markt op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste bakkerij adviseur (M/V)

Bakkerij Adviseur - Lees verder...

monteur elektro & instrumentatie

Zeelandia is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde monteur Elektro en Instrumentatie met passie voor techniek. Je werkt mee aan het onderhouden, moderniseren en automatiseren van de lijnen en machines in de verschillende fabrieken in Zierikzee. Ook werk je binnen de afdeling TD actief mee aan het realiseren van de (innovatie) doelstellingen van Zeelandia.

monteur elektro & instrumentatie - Lees verder...

Specialist product information & legislation

Je bent adviseur voor een groep klanten ten aanzien van productsamenstelling, voedingswaarde-informatie, allergenen-informatie, SpecsPlaza, RSPO, claimproducten, wetgevingsdossiers (o.a. FIC) en kwaliteitsonderwerpen zoals RiskPlaza, BRC en HACCP;

Specialist product information & legislation - Lees verder...

Stagiair Corporate Communicatie

Samen met onze klanten verkennen wij de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden we inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en bedenken manieren om beter te bakken, te managen en te verkopen. Opgericht in 1900 door de Nederlandse familie Doeleman, is Zeelandia inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag zijn ruim 3000 medewerkers wereldwijd toegewijd producten aan het ontwikkelen die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen.

Stagiair Corporate Communicatie - Lees verder...

Teamleider specialisten R&D - NPD

Voor de lokale R&D - NPD- afdeling in Zierikzee zijn wij op zoek naar een Teamleider specialisten R&D - NPD (fulltime)

Teamleider specialisten R&D - NPD - Lees verder...

Technoloog NPD

Voor de afdeling R&D - NPD waar producten, applicaties en diensten voor de klant centraal staan, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega Technoloog NPD (fulltime)

Technoloog NPD - Lees verder...

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie