Home » Over Zeelandia » Vacatures bij Zeelandia

Vacatures bij Zeelandia

Over de hele wereld heeft Zeelandia ruim 1700 medewerkers, waarvan er 430 werkzaam zijn in Nederland. De Zeelandia organisatie hecht grote waarde aan teamwork en biedt een prettige werkomgeving met afwisselende functies en goede arbeidsvoorwaarden. De cultuur van een Nederlands familiebedrijf voert nog steeds de boventoon. Zeelandia biedt werkplezier, opleidingsmogelijkheden en verschillende faciliteiten voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Tenslotte natuurlijk een aantrekkelijke werkomgeving in Zierikzee, fraai gelegen op het filevrije Schouwen-Duiveland, dichtbij zee, strand, duinen en bosgebied. Openstaande vacatures zijn hieronder te vinden.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Field Sales Manager

Voor de lokale verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een field sales manager.

Field Sales Manager - Lees verder...

Quality Assurance Advisor

Binnen de afdeling Quality Assurance zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Quality Assurance Advisor (M/V)

Quality Assurance Advisor - Lees verder...

Projectmanager continuous improvement

Voor de poederfabrieken zijn wij op zoek naar een Projectmanager continuous improvement (M/V)

Projectmanager continuous improvement - Lees verder...

Technoloog NPD

Voor de afdeling R&D - NPD waar producten, applicaties en diensten voor de klant centraal staan, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega Technoloog NPD (fulltime)

Technoloog NPD - Lees verder...

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie