Home » Recepten » Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake

Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake

Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake

Recept

7.500 g   Double Choc Cake
1.500 g   water
1.500 g   ei

Vulling

900 g   Amarenen Kersen

Decoratie

900 g   Kruimeldeeg met Minuta VV

Werkwijze

De Amarenen Kersen doorsnijden.

Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Spatel de Amarenen Kersen erdoor.

Schep 380 gram beslag in de Papieren Cakevorm.
Decoreer de cake met 30 gram kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 30 chocolade amarenen cakes.

PDF
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie