Recepten

Abrikoos-Gele Roomcarré

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
300 g   Fruitful Apricot Jam

Recept

1.200 g   Jung Basis-Rühr
700 g   Muffinolie *
700 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.000 g   Gele room met Minuta VV
1.200 g   abrikozen

Afwerking

600 g   Paletta Spray Neutraal
Abrikoos-Gele Roomcarré

Werkwijze

2 bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.
Platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm.
Deeg prikken en bestrijken met Fruitful Apricot Jam.

Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
Diagonaal banen gele room opspuiten en beleggen met abrikozenparten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Eventueel decoreren met gebruneerde hazelnootstukjes en in de gewenste grootte snijden.