Home » Recepten » Alternatief recept voor Dip Hazelnoot

Alternatief recept voor Dip Hazelnoot

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Alternatief recept voor Dip Hazelnoot

Werkwijze

Dip Neutraal verwarmen tot 45°C en met de Wigo Compound Hazelnoot mengen.
Vidos (suikerbakkerspoeder) met cacaopoeder mengen en zeven.
Door de dip roeren tot een gladde massa.
Breng geen lucht in dit mengsel.

Verwerken bij ± 35°C.

Het is ook mogelijk om het met een staafmixer te mengen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Dip Neutraal
100 g   Wigo Comp.Hazelnoot
250 g   Vidos
35 g   Cacao
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie