Recepten

Annelie Aglio

Voordeeg

2.500 g 25 % Annelie Naturel } 100%
1.500 g 15 % water

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
200 g 2 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
4.700 g 47 % water
50 g 0.5 % knoflookpoeder
30 g 0.3 % basilicum (vers)
Annelie Aglio

Werkwijze

Annelie Naturel en water (25°C) kneden, 2 minuten langzaam en 2 minuten snel.
In geoliede bak storten.
Het voordeeg minimaal 18 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.

Van het voordeeg en de overige grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 75 minuten.
Opmaken in puntmodel.
Narijs 105 minuten, bij 32°C.
Voor het bakken bestuiven met roggebloem en insnijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 35 stuks.