Recept
1.200 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
500 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
500 g
|
|
Kapsel met Maestro Moscovisch |
Vulling
300 g
|
|
bitterkoekjes (klein) |
3.000 g
|
|
appelstukken |
400 g
|
|
Fantasy Farmers Cake |
85 g
|
|
Gel Amaretto 50% |
Afwerking
700 g
|
|
Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV |
200 g
|
|
amandelstaafjes |
Decoratie
30 g
|
|
Mont Blanc (5 g per stuk) |
6 st
|
|
bitterkoekjes (stuks) |
Werkwijze
Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Leg hierop een plak kapsel.
Meng de bitterkoekjes, Gel Amaretto 50%, verse appel en de Fantasy Farmers Cake.
Verdeel deze massa over de kapselplak.
Decoreren met kruimeldeeg en amandelstaafjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het koelen snijden in stukken van 18 x 18 cm.
Decoreren met Mont Blanc en een bitterkoekje.
Uitkomst 6 stuks