Home » Recepten » Appel-fruittaartje

Appel-fruittaartje

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Fonceer 2 bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg.
Bestrijk deze met de Renetta Appelspijs.

Fantasy QuarQy Cake met kwark mengen en direct daarna de eieren toevoegen, beslag niet te lang en intensief draaien!
Deze massa over de Renetta Appelspijs verdelen.
Verdeel de appels over het beslag.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 60 minuten.

Na het bakken geleren met Paletta Spray Neutraal en in de gewenste grootte snijden.
Bijvoorbeeld 18 x 8 cm of 18 x 18 cm en eventueel een rozet slagroom.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanopoeder
300 g   Renetta Appelspijs

Recept

3.000 g   Fantasy QuarQy Cake
750 g   kwark
900 g   ei

Vulling

2.000 g   appelstukjes

Afwerking

500 g   Paletta Spray Neutraal
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie