Home » Recepten » Appel Karameltaart

Appel Karameltaart

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Appel Karameltaart

Werkwijze

Deeg uitrollen tot een dikte van 4 mm.
Fonceer een taartpan van 20 cm doorsnede.
Leg hierin een plak kapsel van ca. 1 cm dikte.
Verdeel hierop de appelvulling.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 40 minuten.

Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 10 stuks.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

3.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

500 g   Kapsel met Maestro Moscovisch
5.000 g   appelparten
500 g   Zeesan Caramel
500 g   Appelpoeder

Afwerking

750 g   Paletta Spray Neutraal
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie