Recepten

Appel-kersen Carre

Recept

1.000 g   roomboterkorst
450 g   Perla Amandelpan

Vulling

1.000 g   Fruitful Apple
1.000 g   Fruitful Cherry

Decoratie

75 g   walnoten
45 g   chocolade druppels

Afwerking

150 g   Paletta Spray Neutraal
Appel-kersen Carre

Werkwijze

Rol de roomboterkorst uit tot een dikte van 1.5 mm en 60 cm breed.
Leg hierop banen roomboterkorst van 6 x 60 cm met een tussenruimte van 5 cm.
Spuit tussen de banen de Perla Amandelpan.
Snij de dubbele korstlaag door midden zodat er banen van 11 x 60 cm ontstaan.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Baktijd 25 minuten.

Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.

Spuit na het afkoelen een baan met Fruitful Apple en een baan met Fruitful Cherry.

Decoreren met walnoten en chocolade druppels.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Snijden in stukken van 5 cm.

Uitkomst 30 stuks.