Home » Recepten » Appel/Rabarber QuarQy

Appel/Rabarber QuarQy

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Appel/Rabarber QuarQy
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanopoeder

Recept

2.500 g   Fantasy QuarQy Cake
625 g   kwark
750 g   ei

Vulling

450 g   appelen
450 g   rabarber

Werkwijze

Rabarber in stukjes snijden en blancheren.

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewener deeg.

Fantasy QuarQy Cake met de kwark mengen en direct daarna de eieren toevoegen, beslag niet te lang en intensief draaien!
Deze massa op het hardewener deeg verdelen en afwerken met de appel- en rabarberstukjes.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken geleren met Paletta Neutraal en in de gewenste grootte snijden.

Uitkomst 1 plaat

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie