Home » Recepten » Bienenstich met Panomix Vienna

Bienenstich met Panomix Vienna

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Deeg kort kneden.
Deegtemperatuur 24°C.
Deegstukken afwegen op 2960 gram voor een plaat van 60 x 80 cm.
Na een korte rijs het deeg uitrollen op 3 mm dikte.
Hiermee een bakplaat van 60 x 80 cm bekleden.
De Backfee en het Amandelschaafsel mengen en 1400 gram gelijkmatig over het deeg verdelen.
Na voldoende rijs bakken met veel stoom.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 20 minuten.

Na afkoeling doorsnijden en vullen met 5200 gram gele room.

Van de gevulde plak stukken snijden in de gewenste grootte.


Uitkomst 5 platen Bienenstich.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
600 g 6 % gist
4.300 g 43 % water
500 g 5 % boter

* Panomix Vienna bevat zout!

Decoratie

4.500 g   Backfee
2.500 g   Calif. Amandel Schaafsel

Vulling

8.000 g   Minuta Speciaal
20.000 g   water
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie