Recepten

BroodBonBon

Recept

10.000 g 100 % bloem
170 g 1.7 % bakkerszout
900 g 9 % gist
4.800 g 48 % water
1.200 g 12 % ei
1.000 g 10 % Mekufa
1.500 g 15 % Exakt Luxe 15
600 g 6 % Wigo Kirschmelange

Decoratie

2.405 g   Sesamzaad (5 g per stuk)

Afwerking

4.810 g   Dip Choco (10 g per stuk)
481 g   Dip Advocaat Smaak (1 g per stuk)

Vulling

19.240 g   Fruitful Peach HI (40 g per stuk)
BroodBonBon

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1050 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes rondom decoreren met sesamzaad.
Na enige rijs een vorm (tartelet/HW bakje van ca. 6 cm) op de bolletjes zetten en de doppen erop plaatsen.
Narijs 80 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 9 minuten.

Na afkoelen, de bovenrand door de Dip Choco halen.
Decoreren met een dun streepje Dip Advokaat Smaak.
Vullen met Fruitful Peach HI.

Uitkomst 481 stuks