Recepten Recepten

Broodtaart

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
500 g 5 % gist
5.000 g 50 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling 1

500 g 5 % Pajets Chocolade

Vulling 2

5.760 g   Fruitful Cherry

Decoratie

1.920 g   Kruimeldeeg met Double Choc Cake (30 g per stuk)

Afwerking

960 g   Dip Cerise
960 g   Dip Banaan
Broodtaart

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 250 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Platdrukken en in een pie-plate (17 cm) leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 45 minuten.
Met in olijfolie gedrenkte vingertoppen 6 gaatjes in het deegstuk drukken.
Deze gaatjes vullen met Fruitful Cherry en overstrooien met choco kruimeldeeg.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.

Na het afkoelen met een lepel strepen trekken van Dip Cerise en Dip Banaan.

Uitkomst 64 stuks