Recepten Recepten

Brownie Island

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

2.000 g   American Brownie
500 g   water
200 g   boter

Vulling

3.500 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Afwerking

150 g   Arabesque Noir 72
150 g   cacaoboter

Decoratie

100 g   Fruitful Raspberry Jam
200 g   choco decor

Decoratie 2

60 st   frambozen
Brownie Island

Werkwijze

Rol het hardewenerdeeg uit tot een dikte van 2,75 mm en fonceer een plaat van 60 x 40 cm.

Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag uit op het hardewenerdeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Snijd de bodems in 4 repen van ca. 15 cm, snijd de repen in 5 stukken en plaats deze in de vriezer.

Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Laat de bavaroise iets geleren zodat er stevige doppen gespoten kunnen worden.
Spuit 175 gram Chocobavaroise in verschillende maten doppen op iedere bodem en vries de gebakstukken in.

Spuit de gebakstukken bevroren af met het mengsel van cacaoboter en Arabesque.
Decoreren met een choco decor, frambozen en Fruitful Raspberry Jam.

Uitkomst 20 stuks