Recepten

Cake a Break! Appel & Thee

Recept

2.000 g   Verona
700 g   Perla Amandelpan
900 g   water
900 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.200 g   appelstukjes
10 g   rooibos thee

Decoratie

120 g   cranberries

Afwerking

360 g   Paletta Spray Neutraal
Cake a Break! Appel & Thee

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Schep 375 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Meng de thee met de appelstukjes en verdeel het grof over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na afkoeling wat cranberries op de cake strooien en afgeleren.

Uitkomst 12 stuks