Recept
2.000 g
|
|
Verona |
900 g
|
|
water |
900 g
|
|
Muffinolie * |
60 g
|
|
Citroenrasp |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
300 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
200 g
|
|
slagroom |
30 st
|
|
frambozen (3 st per stuk) |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Als laatste de Vruchtenmelange doordraaien.
Schep 420 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een grote rozet slagroom en drie frambozen.
Uitkomst 10 stuks