Recepten

Cake a Break! Perzik Appel

Recept

2.000 g   Verona
900 g   water
900 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

1.200 g   Fruitful Peach HI
600 g   appelfrietjes

Afwerking

300 g   Paletta Spray Neutraal
180 g   slagroom (15 g per stuk)
Cake a Break! Perzik Appel

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Schep 315 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.

Verdeel eerst de Fruitful Peach HI en vervolgens de appelfrietjes over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na afkoeling afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een rozet slagroom.

Uitkomst 12 stuks