Recepten Recepten

Cake d' Amande

Recept

5.000 g   Vero Boerencake Koppig
2.000 g   water
1.600 g   Perla Amandelpan
125 g   Speculaas Orenta
125 g   suiker

Decoratie

650 g   amandelstaafjes
200 g   suiker
25 g   eiwit
Cake d' Amande

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig, speculaaskruiden, suiker, Perla Amandelpan en het water mengen,
4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Papieren Cakevorm vullen met 350 gram beslag.

Decoratie mengen en drogen.
Bestrooi iedere cake met 35 gram decoratie.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Oventemperatuur rotatieoven 150°C.

Uitkomst 25 cakes d'amande.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.