Recepten

Cake Koeken

Recept 1

1.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix *

* Aangedraaid met 3 % cacao

Recept

2.000 g   Verona
110 g   Cacao
110 g   suiker
900 g   water
600 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.050 g   Fruitful Blueberry *

* Andere Frutafill soorten zijn ook geschikt

Decoratie

140 g   greinsuiker P2
Cake Koeken

Werkwijze

Het hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Plakjes snijden van 4 x 12 cm.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Spuit 3 doppen van totaal 50 gram beslag op het rechthoekige hardewenerplakje.
Spuit 3 dopjes Fruitful Blueberry in het midden van ieder dopje beslag.
Overstrooien met kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd ca. 13 minuten.

Uitkomst 70 stuks