Recepten Recepten

Cappuccino Desserttaartje met Zeesan Cappuccino

Recept

240 g   Amandelbeslag met Moscalux en Perla Amandelpan

Vulling

200 g   Zeesan Cappuccino
250 g   water
1.000 g   slagroom

Decoratie

60 g   Sprokkelschuim met Bianca
Cappuccino Desserttaartje met Zeesan Cappuccino

Werkwijze

Meng Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

3 bavaroiseringen van 18 cm insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.

De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje cappuccinobavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met koffie trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met cappuccinobavaroise en koelen, vervolgens invriezen.

De rand afwerken met een bronskleurig lint.
De bovenkant bestrooien met 20 gram sprokkelschuim.
Licht bestuiven met chocolade Mont blanc.

Uitkomst 3 cappuccinodesserttaartjes.