Recepten

Champagne Tropique

Recept 1

160 g   Rolbeslag met Sachermix

Vulling 1

1.200 g   Fruitful Tropical

Vulling 2

125 g   Zeesan Lemon
160 g   ingekookte Champagne *
625 g   slagroom

* kan vervangen worden door water of appelsap

Afwerking

400 g   ColdJel Wit *

* gekleurd met een paar druppels eigeel

Decoratie

102 g   chocolade krullen (3 g per stuk)
Champagne Tropique

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm bekleden met een laag rolbeslag.
Bestrijken met Fruitful Tropical.

Meng de Zeesan Lemon met de ingekookte Champagne tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen met de bavaroise en glad afstrijken.

NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Na het koelen en- of vriezen, lossen en de bovenzijde afgeleren.
De plaat in stukken snijden van 3.5 x 9.5 cm.
Decoreren met een chocolade krul.

Uitkomst 34 stuks