Home » Recepten » Choco - Peercarre met Jung Basis-Ruhr

Choco - Peercarre met Jung Basis-Ruhr

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Choco - Peercarre met Jung Basis-Ruhr
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

300 g   Frambozen/Bessenmoes

Recept

1.200 g   Jung Basis-Rühr
90 g   Cacao
700 g   Muffinolie *
700 g   ei
250 g   Pajets Chocolade

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

1.400 g   peren
600 g   Paletta Spray Neutraal

Werkwijze

2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.
Platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm deeg prikken en bestrijken met Abrikozenmoes.

Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling, als laatste de Pajets Chocolade doorwerken.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
Verdeel de perenblokjes over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in de gewenste grootte snijden.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie