Home » Recepten » Choco Rol met Zeesan Choco

Choco Rol met Zeesan Choco

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.200 g   Rolbeslag met Moscalux en Farmers Cake

Trempeer

440 g   Trempeerlikeur met Gel

Vulling

400 g   Zeesan Choco
500 g   water
2.000 g   slagroom

Afwerking

700 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
150 g   Scaldis Puur

Werkwijze

4 dunne plakken van 60 x 40 cm.

Tremperen met 440 gram trempeerlikeur Gel Triple Sec 50 %.

Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Verdeel de vulling over de 4 plakken en rol ze stevig op.

Na koelen deze rollen aanstrijken met bavaroise en afwerken met een Mont Blanc cacaodecoratie.
Als afwerking een rozet slagroom met een kers en 3 chocolade sigaretten.

Uitkomst 12 choco-rollen.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie