Recepten Recepten

Choco Speculaascake

Recept

2.120 g   Fantasy Speculaas Cake
1.010 g   water
800 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

260 g   Perla Amandelpan

Afwerking

350 g   Arabesque Lait 34

Decoratie

1 st   vanillestokje
1 st   kaneelpijp
5 g   gember
Choco Speculaascake

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
Vul een ring van 12 cm doorsnede en 5 cm hoog met 300 gram beslag.
Spuit een dop van 20 gram Perla Amandelpan in het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 165°C
Rotatieoven 135°C
Baktijd 50 minuten

Haal de bovenkant door de getempereerde Arabesque Lait 34.
Decoreren met een vanillestokje, gember en een kaneelpijp.

Uitkomst 13 stuks