Home » Recepten » Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake

Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Chocolade Amarenen Cake met Double Choc Cake

Werkwijze

De Amarenen Kersen doorsnijden.

Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Spatel de Amarenen Kersen erdoor.

Schep 380 gram beslag in de Papieren Cakevorm.
Decoreer de cake met 30 gram kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 30 chocolade amarenen cakes.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

7.500 g   Double Choc Cake
1.500 g   water
1.500 g   ei

Vulling

900 g   Amarenen Kersen

Decoratie

900 g   Kruimeldeeg met Minuta VV
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie