Home » Recepten » Chocolade Stol

Chocolade Stol

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.
Vulling direct na het kneden doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1500 gram, vormen als een brood.
Rijstijd 30 minuten.
Uitrollen als voor een stol en oprekken tot 80 cm.
Hierop een spijspil van 300 gram leggen en modelleren als een stol.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 30 minuten.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 19 stollen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % bloem } 100%
800 g 8 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.000 g 60 % water
3.000 g 30 % Maestro Boterstol
600 g 6 % Wigo Kirschmelange

Vulling

6.000 g 60 % rozijnen
2.500 g 25 % chocolade druppels

Vulling 2

5.700 g   Perla met Ei
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie