Recepten Recepten

Cranberry Cake

Recept

5.500 g   Vero Boerencake Koppig
2.000 g   water

Vulling

1.000 g   cranberry compote
350 g   Cranberry Diced Sweet & Dried (94540)

Decoratie

270 g   Cranberry Diced Sweet & Dried (94540)
Cranberry Cake

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.
Schep 275 gram beslag in een Papieren Cakevorm.
Spuit op het beslag een zigzag van de cranberry compote vermengd met de cranberries.
Decoreren met stukjes cranberries

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
                              
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

Uitkomst 27 stuks