Recepten Recepten

Cranberry Plaatcake

Recept 1

900 g   Vero Vrijuit Cake
50 g   Wigo Kirschmelange
325 g   water *

* Eventueel het weekwater van de cranberries

Vulling

225 g   Cranberry Soft & Moist (00152)

Recept 2

900 g   Vero Vrijuit Cake
325 g   water

Afwerking

300 g   ganache

Decoratie

150 g   Cranberry Diced Sweet & Dried (94540)
Cranberry Plaatcake

Werkwijze

1 Plaat van 60 x 20 bekleden met siliconenpapier.
Vero Vrijuit Cake, Wigo Kirschmelange en water mengen, 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
De geweekte cranberries als laatste doordraaien.
Verdeel het beslag over het siliconenpapier.
Het geheel koelen om het vermengen met de tweede laag te voorkomen.

Vero Vrijuit Cake en water mengen, 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Het beslag over de eerste laag verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Na het koelen afwerken met de ganache en decoreren met stukjes cranberries.
Snijd de plaatcake in 3 banen en snijd de banen in plakjes van 2 cm dikte.

Uitkomst 90 stuks