Recepten Recepten

Cup Cake Chocolade

Recept

1.000 g   Panovite Muffin Choco
550 g   water
350 g   Muffinolie *
100 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

1.425 g   Cup Cake Frosting (25 g per stuk)
Cup Cake Chocolade

Werkwijze

Alle ingrediënten met de vlinder tot een glad beslag draaien.
Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.

Met een ijsschep 35 gram beslag in de Mini Muffintray scheppen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.

Spuit na het afkoelen een rozet frosting van ca. 25 gram op de cup cake.
 
De cup cakes zijn prima te decoreren met o.a.:
- suikerdecoraties
- chocoladeschaafsel
- snoepgoed e.d.

Uitkomst 57 stuks