Home » Recepten » Deens Plunder met VG Croissant 100

Deens Plunder met VG Croissant 100

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Deens Plunder met VG Croissant 100

Werkwijze

Deeg redelijk goed afkneden.
Deegtemperatuur 22°C.
Vrijwel direct korstboter doortoeren (3x in drieën).
Na een korte rust deeg uitrollen tot 3,5 mm dikte.
Vormen en strijken met ei.
Narijs 45 minuten.
Voor het bakken gele room inspuiten.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 20 minuten.

Na het bakken afwerken met versfruit en afdekgelei.

Als u korstboter verwerkt, kunt u het eindprodukt als
Boter Deensluxe verkopen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % VG Croissant 100 * } 100%
500 g 5 % gist
500 g 5 % ei
4.700 g 47 % water
1.000 g 10 % boter

* VG Croissant 100 bevat zout!

Doortoeren

4.000 g 40 % korstboter/margarine
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie