Recepten

Eekhoorntjesbrood met Panomix O´life

Recept

6.000 g 60 % bloem } 100%
4.000 g 40 % Panomix O'life * }
200 g 2 % ragoutpoeder champignon
300 g 3 % gist
6.000 g 60 % water

* Panomix O'life bevat zout!

Vulling

1.000 g 10 % gedr. paddestoelen

Decoratie

750 g   roggebloem
Eekhoorntjesbrood met Panomix O´life

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Met 55% water beginnen en de rest in gedeeltes toevoegen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1600 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes in gesmeerde rondo-ringen plaatsen.
Narijs 45 minuten.
Bestrooien met roggebloem.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 11 minuten.

Uitkomst 342 stuks.