Recepten Recepten

Eierkoeken Kaneel/Butterscotch (Enjoy Eierkoek met ei)

Recept

1.000 g   Enjoy Eierkoek met ei
400 g   water
15 g   ammonium
25 g   Citroenrasp
7 g   Kaneel Orenta

Decoratie

60 g   Butterscotch Granulaat
Eierkoeken Kaneel/Butterscotch (Enjoy Eierkoek met ei)

Werkwijze

Ammonium oplossen in het water.
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
Draaitijd ca. 10 minuten in de eerste versnelling.

Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.

Met een ijslepel scheppen of spuiten met een spuitzak.
Decoreren met Butterscotch Granulaat.
Op kleur afbakken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Baktijd 9 minuten.

Rotatieoven 230°C.
Baktijd 9 minuten.

Uitkomst 20 stuks.