Home » Recepten » Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake

Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Vero Amandelcake
750 g   Genova Orange
30 g   Wigo Kirschmelange
5 g   bakkerszout
300 g   water
450 g   ei
450 g   boter

Vulling

175 g   Amarenen Kersen
225 g   bitterkoekjes (klein)
200 g   Pajets Chocolade

Decoratie

700 g   Roll Decor

Werkwijze

Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen met de vlinder gedurende 4 minuten in de eerste versnelling.
Als laatste de vulling toevoegen.
Bedek de bodem van een plaat van 60 x 20 cm met siliconen papier en smeer de kanten, doe hier het beslag op.

Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 75 minuten.
Rotatieoven 140°C.

Uitkomst 8 Engelse Amandelcakes.

Na afkoelen bekleden met Roll Decor, snijden en decoreren met een kerstlint.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie