Recepten Recepten

Extreem gevuld vruchtenbrood

Recept

10.000 g 100 % bloem
1.000 g 10 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
3.000 g 30 % Maestro Boterstol

Vulling

8.000 g 80 % rozijnen
8.000 g 80 % abrikozenstukjes
8.000 g 80 % Vruchtenmelange
Extreem gevuld vruchtenbrood

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opmaken en in lampionkoppels leggen.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 230°C aflopend naar 200°C.
Baktijd 60 minuten.

Afkoelen en verpakken.
De volgende dag dikke plakken snijden.
Verpakken per 5 plakken.

Uitkomst 31 stuks