Home » Recepten » Fiesta Mais stokbrood met Fiesta Panovite Mais

Fiesta Mais stokbrood met Fiesta Panovite Mais

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fiesta Mais stokbrood met Fiesta Panovite Mais

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 220 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen.
De deegstukjes decoreren met Decoratie Mais.
Narijs 60 minuten.
Snijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomstks 70 stokbroden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Panovite Mais * } 100%
300 g 3 % gist
5.200 g 52 % water

* Fiesta Panovite Mais bevat zout !

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie