Recepten Recepten

Frambozen Lemon Cake

Bodem

350 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
30 g   Arabesque Noir 58
30 g   cacaoboter

Vulling 1

500 g   Fruitful Raspberry HI

Recept

1.000 g   Fantasy Lemon Cake
350 g   ei
150 g   boter *
250 g   water

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 2

200 g   Fruitful Raspberry HI

Afwerking

200 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

36 st   frambozen (6 st per stuk)
Frambozen Lemon Cake

Werkwijze

Het hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2,25 mm en snijden in 13 x 13 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C. / Rotatieoven 150°C
Baktijd 14 minuten (goudbruin afbakken).

Spray na het bakken de plakken af met een mengsel van cacaoboter en Arabesque Noir 58.

Verwarm de boter tot ca. 60ºC.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.

Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.

Vul de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met beslag en spuit de Fruitful Raspberry HI (vulling 1) over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. / Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Snijd de cake in 6 stukken van 12 x 12 cm, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Smeer een laagje Fruitful Raspberry HI (vulling 2) over de gecoate hardewenerplakjes van 13 x 13 cm.
Plaats de afgeleerde cake op het plakje en decoreren met verse frambozen.

Uitkomst 6 stuks