Home » Recepten » Fruitburger

Fruitburger

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fruitburger

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes even los laten komen en daarna platrollen als hamburgerbroodjes.
Bij voorkeur voorgevormde platen of trays gebruiken.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 8 minuten.

Uitkomst 386 broodjes

Na afkoeling de broodjes doorsnijden.
Spuit op de de onderste helft de gele room.
Leg op de gele room wat vers fruit en dit afgeleren.
Druk uit de bovenste helft een rondje (ca. 3 cm) en vul dit met vers fruit en vervolgens afgeleren.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % bloem } 100%
800 g 8 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
2.000 g 20 % Maestro Vruchten

Vulling 1

4.000 g 40 % rozijnen

Vulling 2

23.160 g   Gele room met Maestro Creme Vanille N (60 g per stuk)
11.580 g   fruit (30 g per stuk)

Afwerking

1.930 g   Paletta Spray Neutraal (5 g per stuk)
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie