Recepten Recepten

Fruittakje

Recept

10.000 g 100 % bloem
1.000 g 10 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.000 g 60 % water
2.500 g 25 % Maestro Boterstol
500 g 5 % Amore Fruit

Vulling

12.000 g 120 % rozijnen

Decoratie

4.000 g   amandelstaafjes
800 g   poedersuiker
Fruittakje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Direct verdelen niet opbollen.
2 deegstukken opbollen.
Bolrijs 20 minuten.
Opmaken en langrollen tot 13 cm.
Decoreren met amandelstaafjes.
Narijs 45 minuten.
Voor het bakken een aarvorm knippen.
Bestrooien met poedersuiker en direct bakken.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 15 minuten.

Uitkomst 268 stuks.