Recept
900 g
|
|
boter |
450 g
|
|
suiker |
450 g
|
|
basterdsuiker |
75 g
|
|
ei |
75 g
|
|
Citroenrasp |
1.100 g
|
|
bloem |
Vulling 1
1.800 g
|
|
Perla Amandelpan |
400 g
|
|
Fruitful Mango HI |
Vulling 2
2.000 g
|
|
Fruitful Mango HI |
Afwerking
200 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
400 g
|
|
Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een boterkoekdeeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 1 cm.
Plaats het deeg in een bakplaat met hoge randen van 60 x 40 cm.
Perla Amandelpan mengen met de Fruitful Mango HI en over het deeg verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen invriezen.
Verdeel de Fruitful Mango HI over de bevroren bodem, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in de gewenste maat bijv. 3,5 x 3,5 cm.
Decoren met gebruneerd victoriabeslag.
Uitkomst 187 stuks